Select Page


QENDRA KULTURORE SHQIPTARE AMERIKANE NË TEXAS JU PREZENTON:“FESTËN E PAVARËSISË SË KOSOVËS 2024 NË AUSTIN/SAN ANTONIO, TX” NË HOTEL EMBASSY SUITES, 270 BASS PRO DR. ROUND ROCK, TX 78665

Bashkohuni me ne për një mbrëmje të paharruar, me valle dhe këngë shqiptare të kënduara nga artistet GERONA HYSKA, PLLUM VATNIKAJ dhe DRITAN PAPA (tastier)

Çmimet e biletës të darkës janë:

Për të rritur dhe femijë 13 vjet dhe lartë: $100, Për fëmijë: 3 vjet deri 12 vjet: $50, Për fëmijë nën 2 vjet: FALAS.

Rimbursimi nuk lejohet pas datës 10 Shkurt, çdo shitje është finale pas kesaj date. Biletat nuk do të shiten tek hyrja në natën e eventit, shitja e biletave bëhet vetëm online në Eventbrite.

Pas blerjes së biletave ju lutem kontaktoni numrin mëposhtëm për të rezervuar numrin e tavolinës të lirë. znj. JOANA HAJDARI 512-669-2777 [email protected]

Mirë se vini!Source link